Nova acció per pacificar el trànsit davant l’Escola Vedruna

24/11/2021 Actualitat

Nova acció per pacificar el trànsit davant l’Escola Vedruna

L’Ajuntament de Santa Coloma, conjuntament amb l’AMPA de l’Escola Vedruna del municipi, han impulsat una nova acció per pacificar el trànsit al carrer de l’escola. Així doncs, en les darreres setmanes s’ha pintat de vermell l’asfalt del davant de l’escola i s’han posat diversos pilastres per tal d’evitar que els cotxes aparquin davant l’escola quan es deixen o es recullen els infants.

Tot i que es pot seguir circulant pel carrer Nostra Senyora de la Mercè en direcció a la Plaça del Portal, com fins ara, s’han instal·lat senyals de trànsit que recomanen que s’eviti el pas de vehicles durant el quart d’hora anterior i posterior de la sortida i entrada dels alumnes i professors a l’Escola Vedruna. Així doncs, entre 8:45 i 9:15; 12:45 i 13:15 i entre 16:45 i 17:15 és preferible no passar amb el cotxe per aquest carrer.

A més de la pintura de l’asfalt i la instal·lació de pilastres i noves senyals de trànsit recomanant que no es circuli per la zona durant les hores de més moviment davant de l’escola, des de l’Ajuntament també es preveu instal·lar diverses torretes a la zona al llarg de les properes setmanes.