La presidenta de la Diputació de Tarragona visita Santa Coloma

26/10/2021 Actualitat

La presidenta de la Diputació de Tarragona visita Santa Coloma

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va visitar Santa Coloma de Queralt aquest dijous, 21 d'octubre. En la seva arribada la va rebre l'alcalde de la vila, Ramon Mullerat, acompanyat d'alguns regidors del govern municipal. Després de les presentacions, els membres del consistori es van reunir durant uns 45 minuts amb la presidenta. Tot seguit, i abans del recés per dinar, Noemí Llauradó va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Ja a la tarda, la comitiva va visitar alguns dels projectes que estan tirant endavant a Santa Coloma, com els treballs de substitució de la coberta de l’antic sindicat o l’antiga farinera, on l’Ajuntament té previst fer-hi el Museu del Blat. De fet, la presidenta anava acompanyada de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM), Marta Blanch, del qual en depenen aquests dos projectes.

Els membres del consistori i els diputats provincials també van visitar l’església de Santa Maria de Bell-lloc, un dels patrimonis arquitectònics més destacats de Santa Coloma i pel qual hi ha un acord entre el Bisbat de Tarragona, la Diputació i l’Ajuntament per tal de restaurar-ne la portalada. Finalment, la comitiva també va visitar l’inici de la Carrerada Natural, que és el camí ramader que uneix Santa Coloma amb Cunit.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma es fa una valoració positiva de la visita de la presidenta de la Diputació i esperen que els temes tractats durant tota la jornada puguin veure recollits els seus fruits ben aviat.