El Mundial de Ral·lis fa parada a Santa Coloma

19/10/2021 Actualitat

El Mundial de Ral·lis fa parada a Santa Coloma

El passat cap de setmana, entre el 15 i 17 d'octubre, s’ha estat disputant una nova edició del Ral·li Racc Catalunya Costa Daurada, onzena i penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis. I com en les darreres edicions, Santa Coloma ha tingut cert protagonisme en l’organització de la prova. Tot i que no hi havia cap tram cronometrat que passés per les carreteres del municipi, sí que hi havia una zona de recàrrega de combustible. Així doncs, tots els cotxes passaven per l’esplanada de davant del camp de futbol, sota l’atenta mirada de desenes d’espectadors encuriosits.

De fet, els cotxes van fer parada a la zona habilitada de Santa Coloma en dues franges. La primera, ben d’hora, després del primer tram cronometrat que es va disputar durant la jornada de dissabte a Savallà. La segona, al migdia, després que els cotxes disputessin el mateix tram de Savallà per segona vegada.

Pel que fa a la vessant més competitiva, l’equip format per Thierry Neuville i Martijn Wydaeghe, amb el seu Hyundai i20 Coupe WRC van aconseguir el seu segon triomf de la temporada després del que van aconseguir al Ral·li del seu país, Bèlgica

El Mundial de Ral·lis és un dels esdeveniments de motor més seguits del món i això fa que hi hagi espectadors de tot arreu que viatgin als països on es disputen les proves per seguir-ne l’evolució. Això doncs, durant el dissabte 16 d’octubre es van veure pels carrers de Santa Coloma una gran quantitat d’amants d’aquest esport, que a més, aprofitaven també per conèixer el municipi.