El casal d'estiu i les jornades de tecnificació de la UE Santa Coloma canvien d'ubicació

25/07/2021 Actualitat

El casal d'estiu i les jornades de tecnificació de la UE Santa Coloma canvien d'ubicació

La instal·lació del centre de coordinació a l’esplanada de davant del poliesportiu i el camp de futbol, ha obligat a canviar la ubicació del casal d’infants i també les jornades de tecnificació que estaven portant a terme la Unió Esportiva Santa Coloma. 

Així doncs, el Casal d'estiu, que s’ha estat realitzant totes les setmanes a la sala annexa del poliesportiu, passarà a l’Escola Cor de Roure a partir d’aquest dilluns i fins a nou avís. S’informa a les famílies que l'entrada i recollida serà per la porta del jardí sostenible, la del costat del pàrquing. Per altra banda, el mini-casalet que té lloc a la llar d’infants seguirà com fins ara.

Pel que fa a les jornades de tecnificació del futbol, passaran a fer-se a la pista de l’Aiguadolç, amb el mateix horari que s’estaven fent fins ara.

La piscina, que dissabte a la tarda va haver de tancar perquè els helicòpters en poguéssin agafar aigua per tasques d'extinció, ja ha obert aquest diumenge i està previst que també obri aquest dilluns. Sempre amb la possibilitat que això canviés si els equips d'emergència haguéssin de tornar a fer ús de la instal·lació.