Aquest dissabte, nova edició del Mercat de Nadal

03/12/2021 Actualitat

Aquest dissabte, nova edició del Mercat de Nadal

L’any passat, tot i les restriccions, ja va ser un èxit i aquest any es repeteix. Santa Coloma de Queralt celebrarà aquest dissabte, 4 de desembre, el Mercat de Nadal, amb més de 45 parades i activitats durant tot el dia. Així doncs, amb l’arribada del desembre, i a falta de tres setmanes pel dia de Nadal, es donarà la benvinguda a l’època nadalenca. Entre les parades que s’ubicaran a la zona n’hi haurà d’alimentació, productes locals, bisuteria o eines artesanals.

Durant tot el matí es pintaran les cares amb motius nadalencs dels nens i nenes que ho desitgin, amb una activitat que anirà a càrrec de l’Ona Claver. A la una del migdia, l’Orfeó de Santa Coloma oferirà un concert amb cançons nadalenques al bell mig de la Plaça Major. 

Ja a la tarda, els Gegants de Santa Coloma sortiran en cercavila des del Casal fins a la Plaça Major. I allí, acompanyats de petits i grans, seran els encarregats d’inaugurar la il·luminació nadalenca, entre la que destaca el majestuós arbre de Nadal que es col·locarà a la Plaça, igual que ja es va fer l’any passat. 

El Mercat de Nadal es tancarà amb un altre concert, en aquest cas a càrrec del grup Leitmotiv. I un cop acabat el Mercat de Nadal, a les 8 del vespre, serà el moment de més cultura popular. En aquest cas serà el torn dels diables Keresus que oferiran un correfoc a la mateixa Plaça Major.