Jo vaig en bici!

El passat dissabte dia 5 d’octubre, just després de la Setmana Europea de la Mobilitat, prop d’un centenar de colomins i colomines es van reunir per a fer una passejada amb bicicleta pel traçat del nou carril bici.

Abans de començar, des de la Guàrdia Municipal, es van comunicar a tots els assistents la normativa per als ciclistes i es van donar les principals consignes perquè l’ús del carril bici sigui efectiu i segur.

Va ser una trobada lúdica i festiva on grans i petits van gaudir d’un agradable passeig que va recórrer les diferents zones del poble senyalitzades amb aquest carril. La pedalada va acabar a la Plaça Major on es va obsequiar amb un timbre per a cada participant.

Els diferents trams de carril bici són una prova pilot al voltant dels centres educatius per fomentar l’ús de la bicicleta en el camí escolar i que els cotxes perdin protagonisme als carrers.

Aquesta proposta anima a moure’s de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!

Pots descarregar el projecte aquí

peu de foto: Ciclistes al seu pas del tram del Passeig del convent. /Ajuntament de Santa Coloma de Queralt/startap.cat